Seizoen 2019

Hoi, hoi,

We zijn eruit voor seizoen 2019!

Nadat we de gekregen aanbiedingen en ons eigen gedachtegoed naast elkaar hebben gelegd, hebben we besloten om Toine te gaan laten deelnemen aan het Duitse kampioenschap van de Suzuki GSX-R 1000 cup die verreden wordt tijdens de Internationale Deutsche Meisterschaft.

Dit besluit is genomen om meerdere redenen, en wel;

-Cup kampioenschap waar op gelijkwaardig materiaal wordt gereden

-Doorstroom traject naar de IDM-superbike

-Verschillende circuits in Europa

-Toine krijgt 100% ondersteuning door HPC-racing ( Hertrampf Racing )

-2 wedstrijden per weekend

-Goed bezochte wedstrijden ( gemiddeld 25.000 bezoekers )

-Veel media aandacht

 

Dit alles heeft ons tot dit besluit gebracht. Wij vinden het ook zeer belangrijk dat de sponsoren goed naar buiten toe worden uitgedragen , zodat de sponsoring maximaal tot zijn recht komt.

 

Halli hallo

Wir haben ein entschluss fur die Saison 2019!

Nachdem wir die Angebote und unsere eigenen Ideen zusammengestellt haben, haben wir uns entschlossen, Toine an der Deutschen Meisterschaft des Suzuki GSX-R 1000 Cups, der während der Internationalen Deutschen Meisterschaft ausgetragen wird, teilnehmen zu lassen.

Diese Entscheidung wurde aus mehreren Gründen getroffen, nämlich:

-Cup-Meisterschaft, der bei gleichem Material gefahren wird

-Aufstiegs möglichkeit zur IDM Superbike ( beim gewin der Meisterschaft )

-Verschiedene Rennstrecken in Europa die gefahren werden

-Toine erhält 100% Unterstützung durch HPC-Racing (Hertrampf Racing)

-2 Rennen pro Wochenende

-Gut besuchte Rennwochenenden (im schnitt 25.000 Besucher)

– Viel Aufmerksamkeit der Mediën

 

All dies hat uns zu dieser Entscheidung gebracht. Wir finden es auch sehr wichtig, dass die Sponsoren gut betohnt werden, damit das Sponsoring zur vollen auserung kommt.

Lees meer

Race 10 en 11

Hallo,

 

Hierbij het verslag van race 10 en 11,

 

Race 10: Zolder Belgie

 

We waren erachter gekomen dat Toine vanaf het begin van het seizoen met een verkeerd in elkaar gezette achterschokbreker had gereden. Deze was voor Zolder hersteld en Toine moest dus gaan leren omgaan met een compleet andere motor!

Het lukte vrij goed en Toine kon de 4e plek in de race veilig stellen. Redelijk tevreden daarna huiswaarts gekeerd om de motor binnen een week weer klaar te maken voor de finale races een week later op Assen.

 

Race 11: De finale op Assen

 

Om vooraf de setup van de motor te testen hadden we voor de vrijdag nog twee sessies geboekt. Sessie 1 was helemaal “ruk”, na 3 ronden kwam Toine al binnen en zei dat het niets was.

Voor de volgende sessie wat veranderingen doorgevoerd en Toine gaf aan dat het een stuk beter was maar nog niet perfect. Hierop besloten om Rooske van Ohlins om advies te vragen.

 

Zaterdagmorgen vroeg was hij er en heeft zijn analyse erop losgelaten en daarna veel veranderd.

Omdat Toine zich meteen moest kwalificeren was het wel een grote gok. Hij kwam niet verder dan P8. Toine zei dat hij zich enorm moest aanpassen aan de nieuwe setup, maar dat hij voelde dat het

toch beter was. Besloten om voor de eerste race geen veranderingen door te voeren.

 

Race 1: Doelstelling was om P5 in het kampioenschap veilig te stellen. Hiervoor moest hij voor Jolanda van Westrenen eindigen. Na een wereldstart reed hij ronden lang op P4 rond. Maar moest op het laatst deze plek afstaan en finishte als 5e, voor Jolanda!

Toine had nog wat problemen met de vering en in overleg met Rooske nog wat veranderd voor race twee.

 

Met een voorsprong van 600 punten op Jolanda was het Toine’s opdracht zo dicht mogelijk bij haar te blijven. Hij deed zijn best, maar de veranderingen pakten verkeerd uit en Toine had de grootste

moeite. Toch lukte het om 6e te worden, waar Jolanda 4e werd. Met 300 punten voorsprong geëindigd als 5e in het debuut jaar van de 1000 supercup!

’s Avonds was er de huldiging van de top 5 van iedere klasse waar Toine dus ook bij hoorde! Omdat Toine geen uitbundige jongen is stond hij met gepaste trots op het podium. Wij vonden het allemaal geweldig!

 

Zonder jullie inbreng was dit allemaal niet gelukt! Hiervoor onze hartelijke dank!

 

Op naar het nieuwe seizoen waarin wij hopen ook weer op U te mogen rekenen zodat Toine een nog beter resultaat neer kan zetten.

 

file-5 (1) file1-3 file-6file8

Lees meer